Sådan tjener du penge med roulette – Bestikke dig selv til at tjene penge

Hvis du ønsker at gøre nogle cool penge med roulette, bør du komme i kontakt med den rigtige tankegang. I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvordan du bliver rig på den nemme måde.

Først skal du vide, at roulette er et spil med ren chance. Når du spiller, kan du kun forudsige, på hvilket nummer bolden lander. Du tror, at det er et fantastisk spil, fordi intet er til fordel for huset eller den person, der drejer hjulet. Sikkert, må det være din heldige dag i dag, fordi bolden vil helt sikkert lande på dit valgte nummer? Det er den første tanke, der ville springe ind i dit hoved, er det ikke?

Sagen med roulette er, at sandsynligheden for, at bolden lander på et givet nummer, er den samme for alle numrene på hjulet. Hvis de historiske data for hjulet er gode, kan du konsekvent gætte gevinsterne af et roulettehjul, men kasinoerne ville helt sikkert vide, at også og helt sikkert skaberne af hjulet også ville være opmærksomme på resultaterne af spins. Faktisk er der matematikere, der praktiserer og elsker at lege med de eksotiske tal i roulette.

Hvis du er en matematik elsker, kan du være ganske interesseret i Fibonacci system af roulette. Denne roulette strategi, opkaldt efter en sekvens indført i begyndelsen af 1500-tallet i Italien, har været baseret på tanken om, at hvert nummer vil som et spørgsmål om sandsynlighedfald på samme sekvens. Hvis du kan bestemme det næste nummer i sekvensen, vil du helt sikkert blive en rigere roulettespiller.

Roulette er et spil om sandsynlighed og for at blive en bedre spiller, bør du forsøge at øge dine odds for væddemål ved effektivt at gennemføre Fibonacci system roulette. Hvis du spiller for $1, $2, $5, $10 og $20, og du har en gennemsnitlig satsning på $5, kan du nemt nå $1, $2, $5, $10. Hvis du satse fem dollars hver gang, vil du helt sikkert tjene $ 20. Det er simpelt, virkelig.

Hvis din satsning er for høj, vil dealeren straks opdage det, og han / hun vil enten tage dine chips eller lade dig beholde dem og fortsætte spillet. Hvis dit væddemål er for lavt, vil det samme ske. Nu er dette ikke nødvendigvis et problem, for hvis din satsning er $ 1, $ 2, $ 5, $ 10 og din samlede bankroll er for lav, vil du ikke have andet valg end at holde din satsning lav.

Du bliver nødt til at eksperimentere med Fibonacci-systemet af roulette for at se, om det virkelig fungerer. Hvis du er en matematik elsker, kan du finde dette eksperiment ganske sjovt, fordi du vil komme til at formere tal og dine indsatser og se, om Fibonacci system af roulette vil arbejde for dig eller ej. Du behøver ikke at være en stor videnskabsmand for at have det sjovt i roulette, hvis dette system af nummerserier ikke virker for dig.

I sidste ende vil du først opdage dette system, når du allerede har prøvet andre strategier, som du tror ikke virker. Når du er bekendt med denne idé, vil du med succes anvende den. Dette system giver dig mulighed for at fordoble dit overskud i ethvert online roulette spil. Giv det en chance!

Skriv kommentar