Sådan finder du et passende pokerspil

Den bedst mulige måde at tjene penge på at spille poker er at finde et spil, der passer til din stil. Her er nogle tip, der kan hjælpe dig med denne opgave.

At spille et spil, der ikke passer til din personlighed, er ikke en særlig smart beslutning. Poker er et spil af psykologi, strategi og intuition; Det handler ikke om fysisk at være fit eller sådan noget. Du kan, hvis du vil, satse meget konservativt, indtil du føler dig godt tilpas og derefter begynde at spille aggressivt. Men du er nødt til at starte et sted.

Hvis du er midaldrende, måske du føler, at du bliver bluffet lidt for meget ved pokerbordet af andre spillere, der er yngre og mere aggressive, kan det være en god idé at begynde at spille mere mod de ældre spillere. De kan bestemt ikke lide, at du er en stram spiller, og de ved, at alt, hvad de kan gøre, er at folde til dig. I første omgang kan du finde det meget svært at vinde nogen penge ved bordet, men det er fordi de andre spillere vil indse, at du spiller flere hænder, end de er.

Start ved de nedre grænser, indtil du føler dig godt tilpas med spillet. Du kan tage lidt af en risiko med lavgrænsespil, så du kan få tillid til dit spil. Men grænserne er så lave, at spillene kun varer lidt.

Start ud på de mindre turneringer og spille dit naturlige spil. At være tålmodig i starten vil gøre det muligt for dig at bemærke eventuelle huller i dit spil og vil påpege dem, hvor du kan forbedre.

Du vil ikke vinde A-A eller K-K ved første skud, så prøv ikke at bluffe for tidligt. Andre spillere læser den måde, du spiller, og de vil huske din fortæller for resten af din karriere.

Hvis du spiller turneringer, så bliver du nødt til at have kendskab til hånd placeringer. Virkelig, det pæne ved poker er, at du rent faktisk kan slå din modstanders hånd. Selvom du har brug for at vide, hvad hånd slår hvad.

Vide, hvad hænder slå, hvad der er en god start. Der er en hel masse information til rådighed på nettet, og du kan læse nogle bøger og artikler om starthånd placeringer, og hvordan de skal påvirke din starthånd, når du spiller.

At spille de rigtige kort og samtidig vide, hvilke hænder der slår hvad, er en vanskelig opgave. Især når du forsøger at gøre disse hænder. Der er mere i pokerspillet end at forsøge at rive en plads af. Hvis det var det eneste formål, så poker ville ikke være sådan en populær sport eller spil.

Lære, hvad hænder slå, hvad der er en færdighed, der vil tage et stykke tid at lære. Men når du har fundet ud af det, vil du spille med en meget mere afslappet filosofi, hvilket gør det lettere at udvikle. Og hvis du er ligesom mig, så er der kun én mulig måde at komme dertil. Slå bordet på det pågældende spil og gør det tilsyneladende umuligt, som at dukke op en World Series Vinder med min poker hånd, mod alle de andre spillere, der har lavet de samme fejl, er en indløst forfølgelse.

Skriv kommentar