Poker strategi: 5 tips forreraising Big

5 tips til at give store drikkepenge:

Spil tæt

Ideelt set vil du kun spille i 3 eller 4 specifikke virksomheder ad gangen. Men nogle gange kan du ikke modstå trangen til at prøve et andet pokerrum. Derfor, når du er revet med af spændingen ved den sag og sjov du prøve en anden poker room til en forandring.

Hvis du er en relativt ny pokerspiller, så anbefales det stærkt, at du starter med et af de mindre pokerrum, såsom Showdown Poker, hvor bordene ikke er så fulde som de større pokerrum. Dette giver dig mulighed for at afslutte langsommere, men vinde oftere.

Hæv preflop

Når du raiser preflop, kan du sjældent undlade at have nogen i hånden. Ulempen er, at disse rejser kan tvinge spillere ud, der ville have været folde, og nogle gange, der kan være godt for dig.

For eksempel, når du rejser preflop, kan du få folk til at spille mere forsigtigt, og dermed fjerne nogle af de potentielle hænder, som du jagter. Hvis du har en lomme par som lomme toere, du naturligvis ikke vil have nogen til at ringe til dig med en hånd som es konge. Så hvis floppet kommer es, tre, to, ti, er du sandsynligvis holde den bedste hånd, i det mindste matematisk. Prøv at holde andre spillere i hånden, og du vil vinde flere hænder.

Spil langsomt og tæt

Det modsatte af hæve preflop taktik er at spille langsomt og stramt. Dette er fordi du ønsker at beskytte din hånd, medmindre du har en meget stærk hånd. Hvis du har en god hånd, f.eks. to par eller bedre, vil du have flere spillere i hånden, fordi du ikke ønsker, at nogen skal ramme et sæt. Du ønsker dog ikke mange hænder, fordi det betyder, at du bliver nødt til at jage eller fange mange andre.

For eksempel, hvis du har et par femmere, vil du gerne hente et par lave kort, før du er nødt til at lægge en stor sum penge. Du ønsker dog ikke flere spillere jagter, eller flere spillere ringer, som disse hænder.

Bliv ikke for ophidset

Pas på, at du ikke går overbord med dine væddemål. Spil med forsigtighed, og afslut, når du er foran. For meget af en god ting kan ofte få dig til at miste meget mere, end du har råd til.

Hvis du har en god hånd, f.eks. to par eller bedre, kan du få flere spillere i hånden. Årsagen til dette er, at du vil have en chance for at ramme et sæt eller en bedre hånd. Når du har en stærk hånd, kan du vinde flere penge, og alle ved, at i pokerspil vinder store penge. Derfor vil du have så mange mennesker i hånden med dig som muligt.

Størrelsen af puljen vil diktere, hvor mange penge du kan risikere. Spil mod modstandere, der er mere tilbøjelige til at jage en uafgjort. Bet dine hænder aggressivt. Når du har en premium hånd, fold meget oftere end andre hænder.

Øvelse gør mester. Gå til et rum, hvor der ikke er nogen distraktioner. Spil mindst én session af limit poker. Når du spiller ingen penge poker, vil du snart samle op på, hvad fejl, du gør.

Held og lykke!

Skriv kommentar