Forældre: Afslapning Tips

Det er helt værd at få mest muligt ud af dit barns naturlige, forfriskende livsstil. Dette er normalt for forældre. Du kan pleje, udvikle og forme dem til succesfulde mennesker ved blot at give dem mulighed for at slappe af.

Hvis du kan opbygge et stærkt forhold til dit barn og kommunikere godt, vil du være i stand til at skabe et sikkert miljø, der giver dit barn mulighed for at have kontrol over dit liv. Dette vil sikre, at dit barn er glad, sund og vellykket. Nedenfor er nogle afslapning tips til at hjælpe dit barn komme igennem livets udfordringer.

Afslapning er ikke kun for de trætte eller dem, der er rastløse. Generelt giver vi for meget energi og for lidt tid til Fire and Forget-metoden. For at flygte fra livets daglige pres har du brug for lidt plads og tid.

Dit liv er dit at leve. Dette gælder for de muligheder og den tid, som din familie ønsker. Husk, at tiden går så hurtigt. Husk, at hvert øjeblik er bare en enkelt dag. Hvert minut du bruger skønhed og punktlighed er en anden dag. Alt det bedste.

Forældre tror måske, de har brug for at skynde sig for at gøre alt. Det her er forkert. Overvej forberedelsen af dine børn til eksamen. Dit barn kan ikke føle sig godt dagen før eksamen, men han vil gøre sit bedste, fordi han elsker emnet. Lad dit barn lære. Tilbring tid sammen med dit barn, og du vil være stolt af dit velopdragne, aktive og sparsommelige barn, der er blevet et produktivt medlem i din familie.

Hvis du undrer dig over, hvorfor dit barn ikke viser de samme kvaliteter som deres forældre, skal du se grundigt på dem. Hvis stress er et problem, bør du undersøge alle de faktorer, der forårsager det, og derefter bruge afslapning teknikker til at fjerne dem.

Forældre er ikke de eneste, der forårsager stress hos deres børn. Du kan også gøre det. Du er også skyldig i at skabe kaos og uro, uanset hvor gammel du er. Du er nu en del af løsningen og kan gøre en forskel i dit liv.

Det er muligt at se ironien i det. Du kan være stædig, beslutsom og streng. Nogle gange kan du være en hårdtarbejdende, der arbejder meget hårdt for at nå et vanskeligt mål. Du kan også være en person, der er stejlt på dine mål og har ikke noget imod en kamp. Du kunne have været en rolig, kærlig far for længe siden.

Nogle grunde til, at du kan nyde børns vrede, omfatter:

1. De vil måske være egoistiske.

2. De skal opføre sig korrekt.

3. De har store forhåbninger til, at de bliver uafhængige.

4. De skældes ud af deres mor/far.

5. Da de var unge, gav du dem problemer. Du forventede, at de ville ændre sig.

6. Du har høje forventninger til dem og forventer, at de lever op til dem.

7. Et barn er krævende og vanskeligt at håndtere7. Dit barn er krævende.

8. Som mor vil du sende din søn til hans kamre for at spille og slå ham.

Stress er ikke kun mødres og fædres ansvar, det er også alles ansvar. Lad os tage et kig på nogle bøger, der fokuserer på selvkontrol og udvikling af børn.

Raymond deler også troen på, at forældre, der ikke behandler deres børn med tolerance er den egentlige årsag til ulykke.o The Every Parents Not By Chance: Oprettelse forbløffende udvikling for deres børn af Antoine de Saint Exurperyseller.o Valg af din frihed i Living: Coping Øvelser for forældre, Gangaji, en journalist, der har oplevet en masse skilsmisser.

God læsning kan hjælpe dig med at afgøre, om dit barn har den rigtige holdning og udsigter. Det er vigtigt at være rolig, afslappet og sammensat i sådanne situationer. Afslapning vil give dig mulighed for at håndtere situationen bedre. Du vil tænke mindre stressende tanker og har et nyt billede i dit hoved. Når De nærmer Dem krisen, vil De allerede lede efter løsninger.

Skriv kommentar