En oversigt over de forskellige 100% plastik spillekort

Der er mange fordele ved at spille med 100% plastik spillekort. Du kan overveje at købe en af de mange forskellige typer af plast kort til din poker behov, hvis du er på udkig efter et dæk, der passer til dig. Mange af fordelene inkluderer, at de kan vaskes, robuste, inkluderer en sag, udskiftelig og mere.

Der er mange forskellige virksomheder, der tilbyder 100% plastik spillekort. Du kan købe forskellige navnemærker som Gemaco, Modiano, Copag, Kem, DaVinci, Marion og Royal. Plastic spillekort er meget dyrere end almindelige kort, men de er designet til at have en længere levetid end traditionelle spillekort.

100% plastik spillekort har den fordel, at de kan vaskes. Hvis du spilder noget på dit kortbord, som en klæbrig sodavand, behøver du kun at tørre det op, og du er klar til at gå igen. Jeg kan godt lide at bruge dem til mine aftener i spillet, fordi jeg ikke ønsker at blive generet at beskæftige sig med oprydning efter at have spillet online med almindelige kort. Jeg vil også gerne bruge plastik spillekort til mine små børn, så de har cool spillekort til at nyde så godt.

En anden fordel ved at spille kort for børn er det faktum, at kortene vil vare længere end almindelige kort. Tænk på alle de børn, der har skole, arbejde og alt andet at gøre hele dagen. Hvis du har fingre, kan du sikkert bruge 15 minutter hver nat knouching at se, om dine børns hænder er klar til at spille. Men hvis dine børn stadig er i seng, skal du blot smide kortene i mikrobølgeovnen, og du kan være der på få minutter.

De fleste kort kan også udskiftes. Forhåbentlig behøver du ikke at huske at opdatere kortet, hver gang du er på vej eller på ferie. I stedet kan du folde dine kort hver gang og være klar til at gå et par timer eller et par dage senere. Dette kan faktisk være en god ting, fordi du vil have mere tid til at nyde dit pokerspil på din næste spilaften.

Når du lærer at elske at spille poker med 100% plastik spillekort, kan du gå videre til den lethed at spille med kort, der ikke er 100% plast. Jeg tror, du vil elske at spille med kort, der ikke er 100% plast, fordi du kan ælte kortene med hænderne, og du kan blande og behandle kortene i et snuptag.

For dem af jer, der er mellemstore eller store størrelse, kan du overveje at investere i kort dragter. Hvis du ønsker at gøre dit kort spille mere organiseret, investere i kort tilfælde, der har rum til dine spillekort, så du kan sortere kortene lettere. Har du finde dig selv multitabling eller inddeler dine kort? Kortdragter kan gøre dette lettere for dig.

Jo mere du investerer i plastik spillekort, jo bedre slutresultat. Overvej dit budget, og hvad du vil gøre med dine kort. Hvis du ønsker at spare et par dollars og ønsker en bedre kortspil oplevelse, kan du investere i plast spillekort. 100% plastik spillekort er vejen at gå!

Skriv kommentar