En guide til medicinsk kodning

Medicinsk kodning kan beskrives som opgaven og tildeling af koder til medicinske billeder og væv. Dette giver mulighed for præcis og hurtig kommunikation med patienter og andre tredjeparter. Loven om personer med handicap og transportministeriets regler har ofte dyrebare begrænsninger. De begrænser også muligheden for præcist at udsende den medicinske kode. Disse situationer kan føre til medicinske kodningsfejl.

Medicinsk kodning refererer til mere end blot studiet af medicinske kodebøger. Det omfatter også procedurerne for ændring af koder, indtastning af kode i de medicinske fakturerings- eller ydelsessystemer og endelig processerne til destruktering af kode. Den infrastruktur, der understøtter levering af sundhedsydelser, består af mange dele, herunder det medicinske faktureringssystem og ydelsessystemet.

Medicinsk kodning påvirker ikke kun læger og andet sundhedspersonale. Fordi lægerne skal have kendskab til koder for at undgå retssager, Desuden er de data af læger, der anvendes til at udstede forsikringskrav. Det er afgørende, at læger er opmærksomme på dette.

Medicinske kodningsfejl kan have alvorlige konsekvenser. Theaceous levering lagre en bred vifte af koder fra mange online butikker. Disse butikker er i stand til at levere referencekoder fra medicinske publikationer til praktiserende læger og hospitaler. Kodestatussen skal kontrolleres regelmæssigt af alle læger og hospitaler for at muliggøre en gnidningsløs drift. Det er vigtigt, at lægerne informeres om eventuelle ændringer i kodningssystemerne.

Medicinsk kodning er ikke kun for læger og apotekere. Det påvirker også forbrugerne. Det kan føre til unøjagtige behandlings- eller fejlberegninger, hvis den forkerte kode er blevet brugt. Det er afgørende, at folk bliver fortrolige med de forskellige typer medicinsk kodning. Dette vil sikre, at de gør et godt og præcist stykke arbejde.

Der er tre typer eller medicinsk kodning. CTS er den mest almindelige type medicinsk kodning. CTS indeholder ti koder. De dækker områder som ledelse, diagnostik og klinisk. Hver kode er specifik for et medicinsk område.

De alfabetiske koder udgør første del af CTS. Al alfabetisk kode vises sammen på en linje. De kliniske koder dækker symptomer, komplikationer og behandlingsmuligheder. De diagnostiske koder dækker resultater af billeddannelse, medicin og tests. CTS indeholder forprogrammeret alfabetisk kode, afhængigt af hvilke betingelser der er omfattet. Disse omfatter de alfabetiske koder A-H. De er ledsaget! Deres værdi står som passende medicinsk enhed.

Et sæt bind er inkluderet i CTS. Bind 1-12 er mængderne. Disse bind er arrangeret fra de fleste autentiske op til mindst autentiske. Bortset fra bind 13, som indeholder supplerende oplysninger, er de alle alfabetiske. Apotekernes navne er medtaget i de sidste tre bind. Bortset fra bind 14, er de uden betydning. Bind 14 har dog en reel betydning. Denne diskenhed er en tilføjelse og tilhører ikke den samme linje.

En 9-cifret kode er også tilgængelig i medicinske biblioteker. Dette kan bruges til at dække en række koder, fra 1 til 9. Disse koder er arrangeret fra de fleste autentiske til laveste autentiske. Alle af dem er alfanumeriske med undtagelse af bind 14, som har en faktisk betydning. Dette bind er supplerende.

Skriv kommentar