En CNA kan hjælpe

CNA Supervisors er meget effektive. CNA’s, eller certificeret sygepleje assistenter, gør store bukke. Selv om deres arbejde er vanskeligt og farligt til tider, de er i stand til at hjælpe patienter med deres medicinske behov og hjælpe dem med at klare eventuelle handicap eller sygdom. Efterspørgslen efter disse fagfolk er meget større end udbuddet, så deres timesatser er også stigende. Du er nødt til at gøre noget rigtigt, hvis du får et job med sådan en høj løn.

CNAs tilbringer meget tid sammen med patienter. Uanset om en patient er i en intensivafdeling eller et opvågningsrum; fører tilsyn med enhver opgave, der er tildelt dem.

CNAs har ikke et simpelt job. Det her er indlysende. Men uanset hvilket job en CNA er tildelt, skal han / hun være respektfuld og taknemmelig for patienten for at sikre, at de får den bedst mulige pleje.

Mange patienter har brug for tålmodighed og meget mere opmærksomhed. Mange af disse patienter kræver også omfattende følelsesmæssig og / eller fysisk støtte. CNAs er ude af stand til at opgive patienter, der konstant kæmper for deres liv. CNAs kan være både professionelle og medfølende.

CNAs kan være bange for at hjælpe patienter med hjerteproblemer eller HLR. Opgaven med at føre tilsyn med en patient, der har haft kirurgi eller er planlagt til at have anæstesi er en, der kan være virkelig skræmmende. CNAs bør være alsidige.

Hvis CNA vil være sygeplejerske, kan han/hun blive det. Men ikke alle sygeplejersker skal have sygepleje færdigheder. Selvfølgelig er CNA’s hands-on arbejde, hvad sygeplejersken vil fokusere på. CNAs, der beslutter at fortsætte med at arbejde som LPN’er, kan derefter arbejde, indtil de bliver registrerede sygeplejersker.

Selv om det kan synes som en CNA kunne gøre alt af sig selv, de stadig har brug for en LPN / RN for at føre tilsyn med deres arbejde og yde den lægehjælp, de har brug for. Hvis patienten har brug for yderligere pleje, er det stadig LPN’s ansvar at få dem på hospitalet så hurtigt som muligt.

LPN’er og RN’er kan have forskellige ansvarsområder. De arbejder imidlertid også tæt sammen med deres ČNB. LPN’er er tilgængelige for at hjælpe RN i alle aspekter af deres arbejde. LPN’er bør også være tilgængelige for at hjælpe lægen og skadestuelægen.

I tilfælde af at patienten skal transporteres, vil LPN ofte være i kommunikation med ejeren af et anlæg eller lægen. Sygeplejerskens LPN, eller “øjne og ører”, er ansvarlig for at sikre, at patienten får den rigtige behandling.

LPN’s start på $ 20.000 om året, mens RN’s start på $ 30.000. LPN’s generelt starter ved $ 20.000 om året, mens RN’s start på $ 30.000. Som du kan se LPN’s start på $ 20.000 om året, mens RN’s start på $ 30.000.

LPN’er og RN’er kan arbejde sammen i hospitalssystemet, men LPN-arbejde er meget vanskeligere end RN-arbejde. LPN’s arbejde mere i kliniske omgivelser, end de gør i en medicinsk klinik. De har også en tendens til at være mere involveret med deres patienter.

LPN’s på hospitaler har den mest “hands-on” oplevelse. LPN’er vil gerne være i et hospitalsmiljø. Min overbevisning er, at mange LPN’s en dag vil blive registreret sygeplejersker. Det er en meget bedre kamp, og det giver flere chancer for at komme hurtigt videre.

Du kan se, at LPN’s rolle er anderledes end en læge på en medicinsk klinik. LPN’er hjælper læger, men er ikke beregnet til at erstatte dem.

LPNs ‘rolle er mere patient-centreret, i modsætning til RN praktiserende læger. LPN’er hjælper læger og andet sundhedspersonale med at administrere behandling og pleje. LPNs ‘rolle er ikke at forvente perfektion fra patienten.

Skriv kommentar